gastenboek

Laat je bericht achter

 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.201.97.224 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Ester Ester schreef op 2 augustus 2018 om 18:28:
Een smakelijk onverbloemd verhaal over datingterreur en toch misschien die ene liefde vinden. Ik heb hardop gelachen, werd geraakt en hij was op voordat ik het in de gaten had. Lezen dus!
John Berendsen John Berendsen schreef op 9 oktober 2017 om 20:00:
Wat een mooi geschreven boek. Een boek met humor, liefde en passie. Een combinatie van "Allstars" en een roman.
Karin Boone Karin Boone schreef op 26 augustus 2017 om 09:57:
Wat is je boek mooi en wat bracht je een brok in mijn keel. De manier hoe je over Anna schrijft is prachtig. Ik denk dat elke vrouw een man zou willen die zo om haar geeft en van haar houdt zoals ze is, zoals je dat hebt beschreven. Heel mooi ?
Emma Duis Emma Duis schreef op 20 augustus 2017 om 11:02:
Op het station in Boedapest vertelde je mij en mijn vriendin over je boek. Toen je ons een papiertje gaf en kort vertelde waar het over ging, was ik toch wel nieuwsgierig geraakt en aangezien we die nacht 11uur lang in de trein moesten doorbrengen, heb ik het gekocht. Dit boek ook in 24 uur uitgelezen. Hij las heel gemakkelijk weg. Leuk vakantieboek! Nu zijn ik en mijn vriendin toch wel heel erg benieuwd geraakt naar wie je reispartner was?
Laurens Laurens schreef op 9 augustus 2017 om 12:51:
Top boek! Tijdens mijn vakantie in twee dagen uitgelezen. Veel humor. Een echte aanrader!
Nicole Nicole schreef op 5 augustus 2017 om 19:17:
Wat kan ik nog zeggen dat niet al gezegd is? Vonk is een debuut om trots op te zijn met leitmotieven als wijn (veel), sigaretten (veel) en een Brusselmansiaans absurdisme (lomp en cynisch). Een boek dat je in een ruk uitleest om vervolgens nieuwsgierig te zijn naar de nieuwe avonturen van de hoofdpersoon. Aanrader!
G.J. Nolsen G.J. Nolsen schreef op 4 augustus 2017 om 11:48:
Vonk: de debuutroman van Friso heb ik in de vakantie gelezen met een glimlach! Een lekker vlot te lezen boek met een frisse blik op het Tinderdaten en ingepast in een mooi verhaal. Een aanrader voor iedereen! Dus: kopen en lezen. Ongetwijfeld krijg je een glimlach op je gezicht. Friso bedankt.
Kirsten Kirsten schreef op 2 augustus 2017 om 14:59:
Een weergaloos debuut! Een ware pageturner. Het enige boek dat je dit jaar nog moet lezen *****. - Kirsten Maar echt, ik heb het met plezier en bewondering (en een brok in mijn keel) gelezen. Ik kijk uit naar deel twee!
Jan Jan schreef op 1 augustus 2017 om 19:23:
Friso. Complimenten voor dit debuut! Vlot geschreven, na ieder hoofdstuk was ik geprikkeld om verder te lezen. Vooral het tweede deel is sterk. "Debuutroman" staat achterop. Er komt dus een volgende......? Goed plan!
Inge Inge schreef op 30 juli 2017 om 13:40:
Leuk boek. Leest heerlijk weg! Ik raad m aan! Succes met de volgende boeken ๐Ÿ™‚
Sanne Kuipers Sanne Kuipers schreef op 19 juli 2017 om 20:54:
Keihard gelachen om de absurde situaties, vreselijk ontroerd door de veels te herkenbare situaties. De katers voelden als mijn eigen. Geweldig boek! Kan niet wachten op de tweede ?
Andrรฉ van Dillen Andrรฉ van Dillen schreef op 9 juli 2017 om 18:48:
Ik ben niet van de Tindergeneratie en geen boekenwurm, maar heb erg genoten van dit boek. (vooral de droge humor ) Mooi debuut ! Dit vraagt om meer !!!!
Anniek Anniek schreef op 29 juni 2017 om 22:38:
Vonk. Wat een verhaal! In รฉรฉn dag uitgelezen. Hoe ik in het begin zo hard gelachen heb om de dramatische dates, hoe erg ik later meegeleefd heb met het moeilijke liefdesdrama! Je wordt vanaf het eerste hoofdstuk meegesleurd en je moet weten hoe het afloopt! Fantastisch.
Alies Alies schreef op 29 juni 2017 om 12:07:
In รฉรฉn ruk uitgelezen, met de nodige glazen wijn voor de sfeer. Hardop gelachen, pijnlijk herkenbare passages, een scherpe weergave van de date-wereld anno 2017. Mocht je nog geen boek hebben voor je vakantie dit jaar: deze moet je hebben.
Bas Bas schreef op 27 juni 2017 om 14:36:
Mooi boek! Met een vlotte stijl en veel humor geschreven. Erg herkenbaar voor eenieder die ooit een date had of een kater. Of een combinatie van die twee. Ik heb het met veel plezier gelezen. Aanrader!
Winde Winde schreef op 24 juni 2017 om 09:48:
Tof boek, invoelbaar/ herkenbaar en humoristisch. Ook voor de niet Tinderaars!!
John Hofstede John Hofstede schreef op 21 juni 2017 om 15:21:
Wat een prachtig debuut! De opmaat is ronduit geestig, waar nodig recht voor z'n raap. De "hoofdmoot" raakte mij in het hart, kreeg er soms zelfs buikpijn van. Omdat het echt en herkenbaar is, en heel goed geschreven. Aanrader!!
Roy altink Roy altink schreef op 20 juni 2017 om 19:57:
Prachtig boek! Veel herkennjng. Echt een boek vol humor en gevoel. Geweldig debuut friso!
Lisette Lisette schreef op 19 juni 2017 om 19:56:
Makkelijk weg te lezen boek, geschreven met goede dosis humor.
vera vera schreef op 15 juni 2017 om 12:41:
Enorm geestige weergave van deze tijd, waarin het daten zo vluchtig gaat als het wegklokken van glazen wijn...